اطلاعیه زمان ثبت نام و تشکیل پرونده پذیرفته شدگان "مقطع کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت 96 " کلیه رشته ها

به نام خدا

به منظور تسریع در انجام امور ثبت نام لطفا فرم ها و کلیه مدارک را تکمیل کرده و سپس به واحد تحصیلات تکمیلی مراجعه نمایید.

دانشجوی عزیز:

مقدم شما را به مؤسسه آموزش عالی ارشاددماوند گرامی داشته و از اینکه توفیق یافته اید دوران تحصیلات عالی خود را در این مؤسسه ادامه دهید بسیار خرسندیم و تلاش میکنیم تا با مساعدت شما زمینه های مناسبی  را به منظور ارتقاء سطح علمی ، آموزشی و فرهنگی دانشجویان  فراهم سازیم.

برای ثبت نام وتشکیل پرونده تحصیلی در این مؤسسه مدارک زیر لازم است.  لطفاً پس از تهیه به ترتیب در پوشه (پرونده) قرارداده و به واحد ثبت نام مؤسسه تحویل نمایید.

1. تنظیم دقیق فرم های ثبت نام ( فرم شماره 11 و 15) شامل اطلاعات فردی ، تعهدات  (جمعاً 4 برگ) .

-این فرمها را از طریق سایت دانشگاه پرینت گرفته و سپس به صورت دقیق تکمیل کنید.

(برای دانلود فایل ها از مرورگر Firefox استفاده کنید)

آن عده از دانشجویان که موفق به پرینت فرم ها از طریق سایت نشده اند می توانند با مراجعه به واحد تکثیر دانشکده (طبقه همکف) فرم ها را اخذ ؛ تکمیل و به واحد تحصیلات تکمیلی مراجعه نمایند.

1. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن.
  2. کارت ملی و تصویر آن.
  3. اصل مدرک کارشناسی و کپی آن که تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر 96/06/31 اعلام شده باشد (در صورت عدم وجود اصل مدرک کارشناسی ارائه گواهی موقت فراغت از تحصیل یا فرم تکمیل و تائید شده که از سوی سازمان سنجش مشخص گردیده الزامی است. )

تبصره : افرادی که در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه دیگری هستند باید گواهی اشتغال به تحصیل خو را ارائه نمایند

1. ریز نمرات تائید شده دوره کارشناسی
  2. کارنامه آزمون سراسری (پرینت از سایت سازمان سنجش) که در آن رشته قبولی دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت ذکر گردیده است.
  3. شش قطعه عکس 4*3  (جدید،با زمینه روشن و پشت نویسی شده).
  4. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای پسران )

الف: همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت ، معافیت ، برگ معرفی به حوزه نظام وظیفه یا دفترچه آماده به خدمت در زمان ثبت نام ضروریست.

ب: برای افرادی که بلافاصله از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند ، ارائه کپی معافیت تحصیلی از دانشگاه قبلی الزامیست .

1. اصل و دو برگ تصویر فیش واریزی به مبلغ 18.500.000 ریال بعنوان علی الحساب شهریه.

*تذکر-  واریز مبالغ به حساب شماره 490778081 مهر گستر بانک کشاورزی شعبه پارک دانشجو کد 910 به نام مؤسسه ارشاد دماوند (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک کشاورزی)

10 . فایل عکس اسکن شده (روی سی دی) .

توجه : الف )حضور شخص دانشجو برای ثبت نام الزامی است

ب) زمان ثبت نام فقط  روزهای دو شنبه 96/08/15 و سه شنبه 96/08/16 ( ساعت 14-9)خواهد بود.

ج) متاخرین روزهای یکشنبه 96/08/21 و دوشنبه 96/08/22 ( ساعت 14-9) مراجعه نمایند.

ضروری است پذیرفته شدگان با در دست داشتن مدارک و فرم های تکمیل شده  به آموزش دانشگاه- خیابان انقلاب- چهارراه وصال - کوچه شهید نایبی - پلاک 21- طبقه پنجم - اتاق 507 (سرکارخانم حق روستا- سرکارخانم عربی) مراجعه نمایند.

زمان شروع کلاس ها از نیمسال دوم (بهمن ماه 96) خواهد بود.

روابط عمومی مؤسسه

• نویسنده : مدیرپرتال
  • تاریخ انتشار : 1396/08/17

اطلاعیه شماره52- دانشگاه ارشاد دماوند برگزار می کند؛ کنفرانس ملی توسعه و آینده نگری در صنایع با رویکرد فرایندهای داخلی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محورهای کنفرانس، تاریخ های مهم و نحوه ارسال مقالات و دیگر موارد به وبسایت  www.dficonf.ir مراجعه و یا با دبیرخانه کنفرانس به شماره تلفن 09904434981 تماس حاصل فرمایید.